Met Evenses maak je van elk feest een topfuif!

Wil je Vlaamse artiesten inhuren? Alle Vlaamse artiesten zijn uiteraard bij ons te boeken. Bekende namen zoals: de Romeo’s, Willy Sommers, Bart Kaëll, Paul Severs, Sam Gooris, Dana Winner, Wendy van Wanten… Maar ook minder bekende goede artiesten zoals Axel Lane, Trisha, Alex, Rudi en Ilse, Kim.

Het entertainmentbureau dj van Nederland

DJ’s zijn de laatste jaren ongekend populair. Nederlandse DJ’s hebben zowel nationaal als internationaal succes. Diverse Nederlandse DJ’s draaien bijvoorbeeld op een party-eiland als Ibiza. Organiseer jij binnenkort een evenement en wil je hiervoor een professionele DJ inschakelen?

Evenses heeft een ongekend aantal professionele DJ’s die je kunt boeken voor je party of evenement. Een DJ weet natuurlijk als geen ander hoe je een feestje kunt bouwen en wat daarvoor nodig is. Als iedereen de dansvloer opgaat, weet je zeker dat je evenement geslaagd is. Wil je tegen een aantrekkelijke prijs een DJ huren voor jouw feestje, bijvoorbeeld bij een bedrijfsfeest of zakelijk evenement dat je organiseert? Neem dan direct een kijkje bij het veelzijdige aanbod van DJ’s op Evenses entertainmentbureau dj bureau.

Huwelijk vieren doe je met de artiesten van Evenses

Bruiloft organiseren? Live muziek voor je huwelijk kan natuurlijk niet ontbreken! Een band of artiest maakt jouw huwelijksfeest helemaal compleet. Entertainment op je bruiloft zorgt er namelijk voor dat er nog lang over wordt nagepraat. Wij hebben ongetwijfeld de juiste artiest voor je bruiloft.

Smaken verschillen, maar in elk genre en elke muziekstijl hebben wij geschikte artiesten voor een optreden op jouw huwelijk. Van bands zoals Boomerang tot Nederlandse zangers zoals Xander de Buisonjé, van Duitse schlager artiesten tot rappers. Wil je verschillende soorten live muziek op je bruiloft? Dan is een coverband uitermate geschikt. Ook kun je een coverband afwisselen met een DJ zodat je feest de perfecte opbouw heeft.