Beton schutting

U vindt bij ons schuttingen van verschillende materialen, zoals: houten schuttingen, composiet schuttingen en een beton schutting. De tuinschermen hebben standaard afmetingen van 180 cm breed en vaak 180 cm hoog. Deze zijn eenvoudig te plaatsen tussen houten of betonpalen.

Ook fijn: u kunt zelf de doorkijk van uw hardhouten schutting, douglas schutting, grenen of composiet schutting bepalen! Maar ook kokos tuinschermen zijn mogelijk en wat dacht u van onze bijzondere modellen zoals open trellisschermen of het elegante Louvre tuinscherm van hardhout of vuren Louvre tuinscherm.

Bamboe schutting

Een variant op de houten schuttingen is de bamboe schutting. Hierbij bestaat het tuinscherm uit een stalen frame waarin bamboestokken stevig naast elkaar bevestigd zijn. Deze tuinschutting bestaat uit een natuurlijk product wat het een duurzaam product maakt. Door de natuurlijke en groene uitstraling van de bamboestokken krijgt jouw tuin ook een natuurlijke uitstraling.

De bamboestokken zijn goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de schutting erg lang mee gaat. Voor de bevestiging van de bamboe tuinschermen zijn hardhouten palen nodig, welke eerst stevig in de grond worden bevestigd. Een schutting koop je bij Deschuttingbouwer.nl!