Microsoft 365 training

Wil jij efficiënt met Office 365 leren werken? Ontdek dan hoe je Office 365 kunt inzetten als jouw ideale digitale werkplek, tijdens een praktijkgerichte cursus. Na een Office 365 cursus van Didicaticum werk jij voortaan moeiteloos in de cloud, zodat je altijd en overal bij je bestanden kunt.

We hebben trainingen op ieder niveau voor je beschikbaar. Het maakt daarom niet uit of je een beginner, gevorderde gebruiker of zelfs beheerder van Microsoft Office 365 bent: Bij Didicaticum vind je namelijk altijd een cursus die bij jouw leerdoelen en wensen past.

Office365 is een clouddienst van Microsoft en heeft verschillende voordelen waaronder verbetering van productiviteit, mobiliteit en is vaak een besparing op IT kosten. Ben je Systeem- of netwerkbeheerder en is of gaat je organisatie binnenkort over naar een Office 365 omgeving?

Dan is de Office 365 training van Didicaticum precies wat je nodig hebt! In deze training gaan we in op het beheren en implementeren binnen organisaties van deze Cloud Computing oplossing van Microsoft. Als Microsoft Learning Partner biedt Didicaticum zowel Office 365 trainingen aan die geschikt zijn voor certificering als het dagelijkse praktische beheer.

Microsoft 365 training