Tweka

De Tweka badmode is voornamelijk gemaakt van stevige materialen zoals lycra en polyamide, wat ervoor zorgt dat de zwemkleding stevigheid geeft aan je lichaam. Omdat de zwembaden tegenwoordig voor een hoog percentage uit chloor bestaan, worden veel badpakken en zwembroek snel faal, deze zijn niet bestendig tegen dit agressieve chloor.

Daarom is de Tweka zwemkleding voor een groot deel gemaakt uit chloorbestendig materiaal, op deze manier wordt de zwemkleding niet faal en heb je er veel langer plezier van.

Naast Tweka badmode is er ook een kledingcollectie. Dit is niet de specialisatie van Tweka, maar door het succes van Tweka wordt de collectie steeds verder uitgebreid in Nederland en de rest van Noord-Europa.

Reiniging en onderhoud: zo blijft je zwemkleding langer mooi

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je badkleding, moet je de badkleding goed verzorgen! Laat je bikini nooit nat in je strandtas zitten, de vochtige stof gaat broeien in je tas.

Dit veroorzaakt nare geurtjes en de stof wordt poreus en kan gaan vlekken. De vochtige stof in een donkere gesloten tas is natuurlijk een perfecte broeiplek voor bacteriën. Spoel je bikini na het zwemmen meteen uit, en was deze regelmatig met de hand. Vermijd wasverzachter, dit is niet goed voor de stretchy stof.

Was ook niet te heet, dit is ook slecht voor je badkleding. Een temperatuur van 40 graden is warm genoeg om je badkleding weer schoon te krijgen. Stop je badkleding absoluut niet in de droger. Als je toch graag je badkleding in de wasmachine stopt, doe het dan in een waszakje en kies een wasprogramma voor fijne was.