Online werken waar je maar wilt

Met een cloud werkplek werkt u waar en wanneer u maar wilt. U kunt overal ter wereld gebruik maken van de functionaliteiten van uw kantoor, inclusief alle documenten, applicaties en software. Uw online werkplek is altijd en overal beschikbaar via een beveiligde internetverbinding.

Werkplekken in de cloud verhogen de productiviteit van uw organisatie. U kunt uw e-mails alvast beantwoorden terwijl u met het openbaar vervoer reist. Of u ontwijkt de spits door eerst nog even thuis te werken.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw flexibele cloud werkplek. Felloo regelt het beheer van uw werkplek in de cloud. Uw online werkplek wordt automatisch voorzien van de nieuwste upgrades en updates. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw kantoor beschermd is tegen gevaren van buitenaf.

Uitdagingen

Wij zijn erg nieuwsgierig ingesteld en we hebben een enorme “drive” om constant te ontwikkelen. Daarom hebben we op ons kantoor een unieke beleving gecreëerd, het “Felloo Experience Centre”.

Hierin laten we je alle nieuwe ontwikkelingen zien die voor jouw interessant zijn. Geen glazen bol maar een blik op de toekomst met direct toepasbare ICT-oplossingen.

https://www.felloo.nl